Bezpečná jízda

Když v noci světlomety svítí, je to dobře. Ale může se stát, že se jedna ze žárovek poškodí, protože se prostě naplnil počet jejich cyklů, nebo se jí už jednoduše svítit nechce. Každá věc má svůj konec, a tak je tomu i se životností žárovek a to jakýchkoli. Nuže, jste nuceni provést patřičné kroky k nápravě a tu se jistě zamyslíte, jak postupovat. Není špatné začít montáží samotnou. Totiž, máte-li auto svoje, a to nové, tak asi víte, jaké žárovky máte použít z knížky, kterou jste k automobilu dostali. Ovšem snadno se může stát, že knížku již nemáte, nebo jste koupili starší vůz. Prostě nevíte, jaké žárovky ve vašem světlometu jsou.

Světla na dálnici

Takže než to složitě zjišťovat, je nejjednodušší začít montáží, kterou byste stejně museli později při samotné výměně provést. Jdeme na to.

Nuže, když už jste hotovi, tak můžete odložit krumpáč a dynamit, nebo čím jste to dělali a vytáhněte žárovku samotnou. Na velké většině jsou napsány potřebné parametry a vy si tedy pořídíte stejnou. Nebo alespoň hodně podobnou, a to nejlépe přímo zde, kde se prodávají autožárovky Osram, což jak každý ví, je značka jedna z nejlepších.

Ještě poznámka, může se stát, že na žárovce ve světlometu žádné údaje nebudou, v tom případě je nejlépe ji vzít s sebou přímo k obchodníkovi, nebo ji tam poslat a oni už si budou vědět rady. Od toho tam jsou. Ovšem toto je výjimečný případ, stane se skutečně jen zřídka kdy. Většinou jde o zboží čertví odkud a od takového ruce pryč. Je třeba si uvědomit, že na té malé věcičce, co máte v ruce může záviset i váš život, kdyby vypověděla službu v nejméně vhodný okamžik.

Autosvětlo

Už také z tohoto důvodu je lépe nakoupit u Lightparku, kde má zboží zaručenou kvalitu a samozřejmě i její garanci. Navíc to máte bez starostí, protože vám žádané zboží přijde až domů, kde si jej již jen převezmete a můžete jej do svého auta zamontovat.